Slide 1

Complex Rural
Can Caubet

Slide 1
CASES RURALS

Aquest complex està format per tres cases rurals de diverses capacitats i està dirigit a tota mena de públic interessat en el medi natural.
Una estada diferent a la comarca del Berguedà.

Slide 1
CELEBRACIONS
ESDEVENIMENTS

Complex rural
Can Caubet

El complex rural de Can Caubet es troba a Coforb, situat dins el municipi de Capolat, a 4 minuts de la ciutat de Berga, a 45 minuts d’Andorra i a una horeta de la ciutat de Barcelona.
Situat al centre de la comarca del Berguedà, en un lloc únic, envoltat de les serres de Queralt, el Portet, els Rasos de Peguera i la serra de Lladres, el nostre complex gaudeix d’unes magnífiques vistes del Santuari de la Mare de Déu de Queralt de Berga i del petit poble d’Avià. Per als amants dels esports d’hivern, Can Caubet es troba a prop de les pistes d’esquí de Port del Comte (a 30 minuts), Tuixén-la Vansa (a 40 minuts) i fins a La Molina (a 40 minuts). Altres alternatives que ens ofereix aquest entorn natural són practicar esports nàutics al pantà de la Baells, caçar (a 20 minuts de Serracanya), pescar, muntar a cavall, buscar bolets, conèixer la flora i la fauna del Cadí-Moixeró i d’altres llocs de la comarca, passejar per la natura o fins i tot practicar parapent a tan sols 600 metres del complex.

Aquest complex està format per tres cases rurals de diverses capacitats i està dirigit a tota mena de públic interessat en el medi natural.

Can Caubet - I
can caubet - II
can caubet - III

Esdeveniments i celebracions

Celebreu una ocasió important al complex rural de Can Caubet. Us ajudarem amb la planificació i tot allò que faci que el vostre esdeveniment sigui únic. És el millor lloc per celebrar-hi, en el teu propi estil, en un indret rural i amb tot personalitzat fins al mínim detall.

També tenim servei de càtering i wedding planner.

Activitats i entorn

Pel que fa als amants de l’art i la història, aquesta comarca —i tot el municipi en general— està plena de possibilitats ben variades. Es pot començar per les fonts del Llobregat, fer la ruta minera i descobrir els dinosaures, fer la ruta del romànic del Berguedà, rutes en BTT, passar per les colònies tèxtils, etc.

Reserves

Can Caubet us ofereix una estada diferent a la comarca del Berguedà. Us submergeix en un entorn completament natural, de manera pausada i tranquil·la, on el temps s’atura.
Reserva ara a la nostra web les dates que més et convinguin.

Segueix-nos a Instagram

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

×

Cualquier duda que tengas puedes hablar por WhatsApp clicando en el recuadro inferior o envíame un correo electrónico a:

info@cancaubet.com

×