Esdeveniments i celebracions 

Necessiteu un espai ideal per celebrar-hi casaments, comunions, reunions familiars o trobades d’amics?

A Can Caubet us oferim el millor lloc per celebrar-ho, en el teu propi estil, en un indret rural i amb tot personalitzat fins al mínim detall.

 Treballem només amb proveïdors, professionals i càterings de màxima qualitat. Tenim un ventall de proveïdors que s’adapten a les necessitats de cada parella per fer del vostre dia un dia màgic i inoblidable.

 Organitzem celebracions des de 25 persones fins a un màxim de 150 persones.

Som al cor del Berguedà, a només una hora de Barcelona.

Wedding planer

Donem vida a la preparació del vostre casament, creant una experiència única que vosaltres i els vostres convidats mai oblidareu.

Per a les parelles que busquen una planificació del servei complet, treballarem incansablement amb vosaltres oferint-vos orientació i assistència.

Ens encarreguem de tots els detalls i ens assegurarem que el disseny del vostre casament sigui elegant i cohesionat, creant una experiència inoblidable.

Càtering

Treballem amb diversos càterings de la comarca i rodalia. Us acompanyem en l’organització del vostre esdeveniment o celebració amb una proposta gastronòmica especial, plena de detalls i adaptada al vostre pressupost.

Col·laboradors, esdeveniments i celebracions

Us podem oferir tots els serveis que necessiteu,
des de càterings, música, floristes, decoració, cerimònia civil, música, fotografia…..

×

Cualquier duda que tengas puedes hablar por WhatsApp clicando en el recuadro inferior o envíame un correo electrónico a:

info@cancaubet.com

×